Producten

Oogdruppels

Unicare Vita+ Eye Care Drops / oogdruppels met dexpanthenol 15 ml

Prijs: € 5,95

Additional DescriptionMeer details

Nu ook verkrijgbaar in een flesje van 15 ml

Unicare Vita+ Eye Care Drops bieden een bevochtigende en voedende oplossing voor droge, geïrriteerde en vermoeide ogen. Naast de versie in ampullen, voor eenmalig gebruik, is er nu ook een flesje van 15 ml. Unicare Vita+ Eye Care Drops bevatten dexpanthenol. Dit zorgt voor de hydraterende werking, die het draagcomfort vergroot. Deze dexpanthenol zit ook in de Vita+ alles-in-één-vloeistof voor zachte contactlenzen. De Unicare Vita+ Eye Care Drops zijn ook geschikt voor dragers van (alle soorten) contactlenzen.

Algemeen
Unicare Vita+ Eye Care Drops bevorderen en ondersteunen de
zelf-regenererende eigenschappen van het hoornvlies. Dankzij de muco-adhesieve kracht van HPC wordt het traanfilmpje behouden, zodat het oog beter beschermd wordt. Dit product bevat geen dierlijke ingrediënten.

Unicare Vita+ Eye Care Drops helpen het oog te beschermen tegen een droog gevoel en helpen in het geval van vermoeide, en geïrriteerde ogen. Door een aantal druppels in het oog te druppelen wordt het ongemakkelijke gevoel verzacht of volledig verminderd.

Werkzame bestanddelen:
Dexpantenol 2%;
HPC 0,5%;
polyhexanide 0,0001%.

Aanvullende informatie:
Instructies zijn te vinden in de bijsluiter.


Unicare Vita+ Eye Care Drops met dexpanthenol 20 x 0,35 ml. ampullen

Prijs: € 8,45

Additional DescriptionMeer details

Unicare Vita+ Eye Care Drops bieden een bevochtigende en voedende oplossing voor droge, geïrriteerde en vermoeide ogen. Naast een versie in flesje van 15 ml, zijn er ook ampullen voor eenmalig gebruik en zonder conserveringsmiddelen.
Unicare Vita+ Eye Care Drops bevatten dexpanthenol. Dit zorgt voor de hydraterende werking en gezonde oogverzorging, die het draagcomfort vergroot. De Unicare Vita+ Eye Care Drops zijn ook geschikt voor dragers van (alle soorten) contactlenzen.

Algemeen
Unicare Vita+ Eye Care Drops zorgen voor de ogen en vergroten het draagcomfort. Unicare Vita+ Eye Care Drops bevorderen en ondersteunen de zelf-regenerende eigenschappen van het hoornvlies. Dankzij de muco-adhesieve kracht van HPC wordt het traanfilmpje behouden, zodat het oog beter beschermd wordt.

Werkzame bestanddelen:
Dexpantenol 2%
HPC 0,5%
Conserveermiddel: vrij van conserveermiddelen

Aanvullende informatie:
Instructies zijn te vinden in de bijsluiter.


Close
E-mail It