Unicare – het zijn toch uw ogen!

Unicare – het zijn toch uw ogen!

Voor contactlenzen gaat u natuurlijk eerst naar uw opticien of oogarts. Hij controleert en meet uw ogen en vertelt welke type lenzen het beste bij uw ogen past. Een goede oogconditie is een voorwaarde om probleemloos contactlenzen te dragen.

Een regelmatige oogcontrole (minimaal eens per jaar) is een absolute must. In de optiek zijn er specialisten die gewend zijn om met oogmetingen en contactlenzen om te gaan. Bij de meeste contactlensspecialisten en optometristen kunt u alleen een controle laten doen.

Unicare is meer dan 30 jaar geleden ontwikkeld als één van de eerste Alles-in-één vloeistoffen. Uiteraard is de formule in de loop der tijd telkens verbeterd en aangepast aan de nieuwe lenstypen. Inmiddels is Unicare verkrijgbaar bij opticiens, drogisten en apotheken in een groot aantal Europese landen.

Unicare is een merk dat functionaliteit vertaalt naar uw behoeften. Unicare kent de wereld van de contactlenzen en vloeistoffen en de ontwikkelingen hierin. Deze vertaalt Unicare naar kwalitatieve en hoogwaardige producten voor u. Het assortiment van Unicare bestaat uit zachte contactlenzen en verzorgingsproducten voor harde of zachte contactlenzen.